Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Δώρα Χρυσικού: “Ήταν όνειρο ζωής να παίξω με τον Γιώργο Κιμούλη” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying…”

Καλεσμένη στο “Πάμε Δανάη”, ήταν η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο, σχολιάζοντας φυσικά τα όσα βίωσε με τον Γιώργο Κιμούλη, στην παράσταση CLOSER, στην οποία ήταν και η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…», 

«Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει»

«Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί»

Related posts

Γυμνή στην μπανιέρα προκαλεί “εγκεφαλικά” – (φωτο)

supervisor

Σήμερα στην “Ελένη”: Μια έξυπνα… αφελής παρουσίαση! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

“Nefes Spa & Bath”: Εκεί που η μαγεία συναντά τη… χαλάρωση! -(φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live