Gossipstory.gr
Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: «Όση τρέλα έχω στη χαρά μου, άλλη τόση μαυρίλα έχω στα δύσκολά μου»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε σε podcast της Lifο, όπου αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές της ζωής της, την πορεία της στην τηλεόραση και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους των media.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά. Είμαι οκ. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο έντονα από μένα…» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Κάθε χρονιά αν ψάξεις κάτι θα βρεθεί… Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε: «Όση τρέλα έχω στη χαρά μου, άλλη τόση μαυρίλα έχω στα δύσκολά μου, στην αδικία, το μίσος… πάντα όμως, αν γράψω τα καλά και τα κακά μιας κατάστασης, τα καλά θα είναι περισσότερα… Γίνονται όλα μαθήματα», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Δυο χρόνια από το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη

editor

Τσολάκη: Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του Alpha

supervisor

Λευτέρης Πετρούνιας: “Άλλαξε η ζωή μου για πάντα” (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live