Gossipstory.gr
Media

Γερμανού για Μενεγάκη: “Δεν είναι καθόλου τυχαία η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια, εκεί που βρίσκεται”

“Η επιστροφή της γίνεται με τους όρους της…”

Για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη καθώς και για τα επόμενα σχέδια της στην τηλεόραση, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στον Γρηγόρη Μπάκα.

Η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε χαρακτηριστικά:

“Δεν είναι καθόλου τυχαία η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια, εκεί που βρίσκεται. Είναι ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια και είναι πλέον ένα brand name, δεν είναι απλά παρουσιάστρια. Η επιστροφή της γίνεται με τους όρους της και γίνεται όπως τη θέλει και χαίρομαι πολύ που γυρίζει»

«Ακόμα είναι Απρίλης, εγώ από την εκπομπή δεν θέλω να αλλάξω τίποτα, παρά μόνο τα έπιπλα στο πλατό. Θέλω να πιστεύω ότι το κανάλι θα έχει την ίδια διάθεση μαζί μου. Για την ώρα δεν με έχει πλησιάσει κάποιος για να μου προτείνει και κάτι άλλο στον Alpha. Αν μου γίνει κάποια πρόταση και τη ζυγίσω και χωρίς να ρίξω το Καλύτερα δε γίνεται, το οποίο είναι και προτεραιότητά μου, θα το συζητήσω».

Related posts

J Balvin: “Χτυπήθηκε” από τον Covid-19 – Συγκλονίζουν τα λόγια του (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

Ελένη Μενεγάκη: Θα παρουσιάσει νέο σόου;

Αναστάσης Δαφνής

Eurovision 2016: Στη Στοκχόλμη ο διαγωνισμός!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live