Gossipstory.gr
Fashion

Βρες την άνοιξη στη γυναικεία υπόδηση με στυλ και άνεση!

Τα παπούτσια που κερδίζουν όλο και πιο πολύ την ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια είναι αυτά που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να κουράζουν και να καταπονούν τα πόδια ενώ μας υπενθυμίζουν ότι η άνεση δεν πρέπει να στερεί σε κομψότητα!

Τα it shoes της Wonders Shoes έχουν κάνει την εμφάνισή τους και εξυμνούν τις νέες τάσεις της μόδας. Λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων, οι γυναίκες έχουν εντάξει στη γκαρνταρόμπα τους, τα αγαπημένα sneakers, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, δημιουργώντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό outfit που φοριέται όλη μέρα, ακόμα και το βράδυ. 

Τα loafers είναι επίσης ιδανικά για το γραφείο ή τη βόλτα σου και ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν. Ταιριάζουν αρμονικά με φούστες, φορέματα, jean παντελόνια ή και ολόσωμες φόρμες και προσδίδουν στο σύνολό σου, κομψότητα και στυλ.

Από την ανοιξιάτικη συλλογή της Wonders Shoes, δεν γίνεται να λείπει το καθοριστικό αξεσουάρ για κάθε γυναικείο σύνολο, η τσάντα. Ανακάλυψε καταπληκτικά σχέδια και χρώματα σε casual τσάντες, τσαντάκια, backpack ή επαγγελματικές τσάντες, για να ξεχωρίζεις σε κάθε περίσταση.

Η Wonders Shoes από την ίδρυση της, το 1985, έως σήμερα κάνει θαύματα στον χώρο της υποδηματοποιίας. Με πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία των καλύτερων επιλογών για κάθε γυναίκα στο χώρο του υποδήματος συνδυάζοντας ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία και έρευνα για να φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος.

Επισκέψου και εσύ το site της Wonders Shoes (https://wonders.com/) και βρες την άνοιξη με στυλ και άνεση!

Related posts

Άνοιξε η πρώτη boutique CH Carolina Herrera για την Ελλάδα, στο Golden Hall

editor

Μισέλ Ομπάμα: 8 χρόνια στιλ μέσα σε ένα βίντεο 2 λεπτών!

Αναστάσης Δαφνής

Φορώντας snake print μαγιό δείχνει την ευτυχία της! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live