Υλικά Συνταγής
1 ½ φλ. τυρί κίτρινο
2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο
2 μεγάλα αυγά χτυπημένα
2/3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
πιπέρι
1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) για το πανάρισμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 συσκευασία τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Για τις τυροκροκέτες, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια).
Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις).
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.
Πηγή:argiro.gr