Gossipstory.gr
Showbiz

Αγόρι ή Κορίτσι;

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, και πως να μην είναι άλλωστε, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τον γιο τους, τον Αλεξάνδρου Junior. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, 10 Αυγούστου, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, ενώ οι φίλοι του ζευγαριού διοργάνωσαν το gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Ειδικότερα, στη Χαλκιδική διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα, όπου ενημερώθηκαν για το φύλο του μωρού που σε λίγο καιρό θα ομορφύνει τη ζωή τους. Το σκηνικό, λοιπόν, μετατράπηκε σε μπλε χρώμα, όταν τα μπλε καπνογόνα άρχισαν να βγαίνουν πάνω από την πισίνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Η αντίδραση, μάλιστα, του Δημήτρη ήταν όλα τα λεφτά, καθώς έπεσε αμέσως στην πισίνα με το κινητό του και στη συνέχεια από τη χαρά του έριξε και την Ιωάννα.

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έρχεται ο γιος τους! Όσα έγιναν στο gender reveal party

Related posts

Ποια γνωστή ηθοποιός εξομολογείται πως ήρθε κοντά στο θάνατο;

supervisor

Ιατρόπουλος: “Τις ευχαριστήθηκα τις καταχρήσεις, αλλά τώρα φτάνει…” (VIDEO)

Αναστάσης Δαφνής

Η Lady τα ” ‘σπάσε” στον Πλούταρχο.

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live