Gossipstory.gr
Σχέσεις & Σεξ

Ποιο από τα 12 ζώδια είναι περισσότερο εγωιστές;

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Τοξότης, ο Ζυγός ή ο Υδροχόος; Ποιο από τα 12 ζώδια νοιώθουν περισσότερο εγωιστές -παραπάνω δηλαδή από το φυσιολογικό-;

Κριός
Ο Κριός είναι ο κύριος εκπρόσωπος του εγωισμού, χωρίς όμως να έχει κακή πρόθεση. Διεκδικεί το δίκιο του, ψάχνει να βρει την αλήθεια, αλλά δεν κρατά κακίες. Είναι ένα παιδί που ξέρει να ζητάει συγγνώμη όταν χρειάζεται και είναι πρόθυμος να τα ξαναβρεί με τον σύντροφό του. Μιλάει ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάται να εκτεθεί. Φεύγει από μία σχέση, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, όχι από αδιαφορία, αλλά επειδή ξέρει ότι αξίζει κάτι καλύτερο.

Ταύρος
Ο Ταύρος έχει πολύ εγωισμό, θέλει να επιβάλλεται, να έχει δύναμη, αλλά δύσκολα θα τερματίσει αυτός μία σχέση. Κρατά τις αποστάσεις του, φέρεται ναρκισσιστικά και μπλέκει με άτομα που ξέρει πως θα είναι του χεριού του, για αυτό και αργεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Έχει πολύ πείσμα και δύσκολα ζητάει συγγνώμη, γιατί θεωρεί πως είναι αδύνατον να έχει κάνει λάθος.  

Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι αψυχολόγητος. Δεν κάνει εύκολα κίνηση για να αποκαταστήσει μια σχέση, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό του. Είναι τόσο εγωιστής, που δεν κατανοεί τις ανάγκες του συντρόφου του (καμιά φορά ούτε τα δικά του). Περιμένει να μην του χαλάνε χατίρι και αν ζητήσει συγγνώμη, κάποιο όφελος θα έχει.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, έχει τεράστια υπομονή, αντέχει τις συναισθηματικές κακουχίες, μέχρι να ξεπεράσει τα όρια του και να τα διαλύσει όλα. Προσπαθεί πολύ για τη σχέση του, δίνοντας όσο περισσότερο συναίσθημα μπορεί. Αν τον προδώσουν, όμως, γίνεται σκληρός και προστατεύει τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Δεν συγχωρεί εύκολα.

Λέων
Ο Λέων είναι πολύ υπερήφανος για τον εγωισμό του και δεν τον θυσιάζει εύκολα. Αν δεν του δίνουν την απαραίτητη σημασία, τα τελειώνει όλα. Δεν παρακαλάει ποτέ, γιατί πιστεύει πως πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ αυτός. Παρόλα αυτά, έχει ευαισθησίες, ξέρει πώς να αγαπήσει κάποιον και να του φερθεί καλά.

Παρθένος
Ο Παρθένος αν νιώσει αδικημένος, θα νιώσει και μεγάλο εγωισμό. Αν εξαπατηθεί, θα τα διαγράψει όλα, προκειμένου να βρει την ησυχία του. Δεν συγχωρεί εύκολα και δεν ζητάει εύκολα συγγνώμη. Λειτουργεί εγκεφαλικά, για αυτό και δεν είναι εύκολο να τον προσεγγίσει κάποιος. Αν αρχίσει να λειτουργεί με το συναίσθημα, τότε μπορεί και ο ίδιος να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ζυγός
Ο Ζυγός έχει τεράστια υπομονή και ανάγκη να τον αποδέχονται. Δύσκολα τερματίζει μία σχέση, εκτός αν υπάρξει άλλο δυνατό ενδιαφέρον. Αν συμβεί αυτό, θα φύγει χωρίς να κοιτάξει πίσω και χωρίς τύψεις. Δεν του αρέσει να μπλέκει σε λογομαχίες και εντάσεις. Θέλει να είναι αρεστός, για αυτό και θα ζητήσει συγγνώμη αν φταίει.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι περισσότερο ανασφαλής, παρά εγωιστής. Φοβάται την προδοσία και τον χωρισμό. Έχει ανάγκη να αγαπάει, να βιώνει το έντονο πάθος και να το διατηρεί. Είναι πιστός και σταθερός, αλλά αν τον πειράξουν, γίνεται πολύ σκληρός. Κυριεύεται από τον θυμό και δεν συγχωρεί. Ακόμη κι αν συγχωρήσει, δεν θα ξεχάσει ποτέ το γεγονός που τον πλήγωσε.

Τοξότης
Ο Τοξότης αγαπάει την ελευθερία και την ανεξαρτησία για αυτό και αναζητά την καλοπέραση στη σχέση, χωρίς εγωιστικές συμπεριφορές. Δεν θα συμβιβαστεί εύκολα και απαιτεί ο άλλος να σέβεται τα θέλω του και τα πιστεύω του. Θα φύγει με ευκολία από μία σχέση. Δεν κρατάει κακίες, θα δικαιολογήσει τους πάντες, θα θυμώσει, αλλά θα ζητήσει συγγνώμη.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως γίνεται εγωιστής, όταν ο σύντροφός του δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Είναι πολύ πεισματάρης, χωρίς νόημα τις περισσότερες φορές. Δύσκολα θα φύγει από μία σχέση και αν τον χωρίσει ο άλλος, αποκτά έναν τεράστιο εγωισμό. Διαγράφει τα πάντα και σύντομα βρίσκει το επόμενο ταίρι του. Δύσκολα παραδέχεται τα λάθη του και αν ζητήσει συγγνώμη, θα το έχει σκεφτεί πρώτα πάρα πολύ.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι πολύ εγωιστής. Θέλει μία σταθερή σχέση, με αναγνώριση και σεβασμό από τον σύντροφό του. Πολλές φορές αποστασιοποιείται, γιατί δεν θέλει να τον υποτιμούν. Αν τον υποτιμήσει κάποιος, μπορεί να διαλύσει τα πάντα. Συγχωρεί, αλλά ο ίδιος δε θα ζητήσει εύκολα συγγνώμη. Είναι ξεροκέφαλος και δεν κάνει πίσω εύκολα.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς είναι τόσο εγωιστής, που είναι ικανός να πληγώσει και τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Αν πληγωθεί, βάζει πάνω από όλα τον εαυτό του. Δεν υπολογίσει ούτε τα δικά του συναισθήματα. Είναι ευαίσθητος και έχει συναισθήματα. Θα ζητήσει συγγνώμη και θα συγχωρέσει, αλλά για αυτόν ποτέ δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως πριν.

Πηγή:astrology.gr

 

Related posts

Τι συμβαίνει όταν δεν κάνεις σεξ;

editor

Ερεύνα: Πότε χάνει την παρθενιά της μια γυναίκα

supervisor

3+1 τρόποι για να φουντώσεις ξανά την φλόγα στη σχέση σου!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live