Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Υλικά:
1 πακέτο λαζάνια,
15 φέτες προσούτο,
300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη,
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη,
1 πακέτο μανιτάρια σαμπιγιόν,
λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο για το σοτάρισμα,
350 ml κρέμα γάλακτος και φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο.
Υλικά για την μπεσαμέλ:
1 ½ λίτρο γάλα πλήρες,
150 γρ. βούτυρο, 150 γρ, αλεύρι γ.ο.χ,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
και μοσχοκάρυδο.
Δείτε την εκτέλεση στο video που ακολουθεί:
