Gossipstory.gr
Γεύσεις

Σκεπαστή από τορτίγια με μοσχαράκι, πιπεριές και τυριά

Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Συστατικά 

  • 8 τορτίγιες
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 400 γρ Μοσχαρίσιο κόντρα κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 κ.τ.γ πάπρικα
  • 1 κ.τ.γ κύμινο
  • 1 κ.τ.γπιπέρι καγιέν
  • 1 κ.τ.γ αλάτι
  • 3 κρ. Φρέσκο
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 20 γρ μοτσαρέλα τριμμένη
  • 120 γρ τυρί Cheddar τριμμένο
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, κομμένη σε κύβους
  • 1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Κόψουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες.
  2. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το μοσχάρι που έχουμε κόψει σε λεπτές λωρίδες με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Τέλος προσθέτουμε τα μπαχαρικά ,ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
  4. Βάζουμε σε ένα μαντεμένιο τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψάκι 28 εκ τορτιγιες γύρω γύρω και προς το κέντρο, θέλουμε να εξέχουν από το ταψί ώστε να τις διπλώσουμε μετά.
  5. Βάζουμε και μια τορτίγια στη μέση του ταψιού, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα μοτσαρέλα και μισή ποσότητα τσενταρ, στη συνέχεια βάζουμε και το μείγμα με πιπεριές και μοσχάρι και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα τυριά και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο.
  6. Βάζουμε μια τορτίγια στη μέση και Κλείνουμε τις υπόλοιπες τορτίγιες.
  7. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  8. Αναποδογυρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια.

Πηγή: petros-syrigos.com

Related posts

Kανελόνια με κιμά

supervisor

Ζαμπονοτυρόπιτα σουφλέ

editor

Ανοιχτή τάρτα με πατάτες, γκοργκοντζόλα και δεντρολίβανο

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live