Υλικά
- ½ κιλό φιλέτο κοτόπουλο
- 1 κουταλάκι κόλιαντρο σε σκόνη
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 κουταλάκι μέλι
- 2 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
- ντομάτα
- μέλι
- κόλιανδρος
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους. Αναμειγνύουμε τον κόλιαντρο με την Μουστάρδα και το μέλι. Αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα περνάμε σε σουβλάκια, μαζί με τα κομμάτια της ντομάτας. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ και μόλις γίνουν, περίπου σε 15 λεπτά, τα σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας όρεξη!
πηγή: www.toarkoudi.gr