Ένα ευφάνταστο πρωτομαγιάτικο στεφάνι που τρώγεται!!
Υλικά:
Την αγαπημένη μας συνταγή για κουλουράκια
Κουπ πατ ή φόρμες σιλικόνης
1 αυγό
Πινέλο καινούριο
Εκτέλεση:
1) Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου και σχηματίζουμε το στεφάνι μας στο μέγεθος που θέλουμε.
2) Χρησιμοποιώντας κουπ πατ ή φόρμες σιλικόνης, σχηματίζουμε μερικά λουλουδάκια. Εγώ έφτιαξα τριαντάφυλλα.
3) Χρησιμοποιώντας λίγο ασπράδι αυγού, τα κολλάμε πάνω στο στεφάνι, το ένα δίπλα στο άλλο.
4) Για να δώσω χρώμα στα τριαντάφυλλα, ανάμιξα λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής μαζί με τον κρόκο ενός αυγού και με την βοήθεια πινέλου, έβαλα μερικές κόκκινες πινελιές. Μπορείτε αν θέλετε να παραλείψετε αυτό το βήμα.
5) Προσθέτουμε κάποιες λεπτομέρειες όπως πεταλουδίτσες ή φύλλα ή ό,τι άλλο θέλουμε.
6) Αλείφουμε το στεφάνι με ασπράδι αυγού και το ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής που θα χρησιμοποιήσουμε.
7) Έτοιμο να στολίσει το τραπέζι μας!
Καλό μήνα!
Πηγή: sintagespareas.gr
Διαβάστε επίσης: