Ό,τι πρέπει για την απογευματινή ή βραδινή λιγούρα!
Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το αβοκάντο, τη ντομάτα σε κυβάκια, και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε τις τορτίγιες στο τηγάνι και δίνουμε χρώμα, ψήνοντάς τες για 10-20 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ακουμπάμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
Μοιράζουμε το ρύζι στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
Μοιράζουμε πάνω από το ρύζι το αβοκάντο, τη ντομάτα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το γιαούρτι, τα φύλλα κόλιανδρου, το τσένταρ, αλάτι και πιπέρι.
Τυλίγουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε με λάιμ.
Συστατικά
1 αβοκάντο, ώριμο
1 ντομάτα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
2 τορτίγιες
100 γρ. ρύζι νυχάκι, βρασμένο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
φύλλα κόλιανδρου
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
1 λάιμ
Πηγή:akispetretzikis.gr