Τι χρειαζόμαστε:
- 1 ταψί διαμέτου 30 εκ.
- 1κ. φύλλο κρούστας
- 1κ. φέτα
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 5 αυγά
- λίγο πιπέρι
- 200γρ. βούτυρο
Πώς το κάνουμε:
- Βουτυρώνουμε το ταψί.
- Λιώνουμε το βούτυρο.
- Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα.
- Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα με τον ίδιο τρόπο που απλώσαμε τα πρώτα.
- Ψήνουμε στους 220° για περίπου 1 ώρα.
Πηγή: sintagespareas.gr
