Gossipstory.gr
Γεύσεις

Tα πιο γευστικά σκορδόψωμα!

Σου περίσσεψε ψωμί και δεν ξέρεις πώς να το αξιοποιήσεις την επόμενη μέρα;

Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
Χθεσινό ψωμί

Διαδικασία:

Κόψε σε φέτες το ψωμί. Ανακάτεψε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Άπλωσε το μείγμα επάνω στις φέτες ψωμιού, τύλιξε τες σε αλουμινόχαρτο και βάλε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήσε τα ψωμάκια σου για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα!

Διαβάστε επίσης: 

Χοιρινά Spare Ribs

Related posts

Aventador Prime Meat House: Υπέροχες γεύσεις για τις ημέρες του Πάσχα

editor

Γρήγορη μπουγάτσα με σφολιάτα

Γιάννης Μαυρίδης

Βασιλόπιτα γεμιστή με σοκολάτα και καραμελωμένα φουντούκια

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live