Gossipstory.gr
Γεύσεις

Σαντορινιός ντοματοκεφτές

Λαχταριστή συνταγή από την Σαντορίνη.

Υλικά:
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλιά ρίγανη
2-3 κουταλιές δυόσμο
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι, πιπέρι
150γρ. φέτα σε μικρά κομματάκια

Διαδικασία:
Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις χαράζουμε στα πλάγια για να βγάλετε τα σπόρια. Τις κόβετε σε χοντρά κυβάκια μέσα σε σουρωτήρι και τις αφήνετε για 30-35 λεπτά. Τις ρίχνετε μετά σε ένα μπολ και βάζετε όλα τα υλικά και όσο αλεύρι πάρει για να γίνει ένας χυλός. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζετε αρκετό λάδι να κάψει. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνετε χυλό και το ρίχνετε όλο μέσα. Σκεφτείτε ότι κάθε κουταλιά θα είναι και ένας ντοματοκεφτές. Προσέξτε να μην βάζετε τις κουταλιές πολύ κοντά τη μία δίπλα στην άλλη, για να μην φουσκώσει ο χυλός. Στο τέλος, τοποθετήστε τους σε χαρτί κουζίνας που θα ρουφήξει το περιττό λάδι.

Διαβάστε επίσης:

Πουτίγκα φράουλας

Related posts

Μίνι κρουασάν σοκολάτας

editor

Μικρές δόσεις ευτυχίας με τις νέες κάψουλες Espresso cafe από το HeyBox

Αναστάσης Δαφνής

Μακαρόν καρδιά

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live