Σε έρευνα που διεξήχθη και παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο την Αμερικανικής Ένωσης Χημικών, οι ειδικοί επιστήμονες απέδειξαν ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να μειώσεις τις θερμίδες του ρυζιού ακόμα και κατά 60%.
Άκουσε καλά τι θα κάνεις! Αφού βράσεις κανονικά το ρύζι σου, βάλε λίγο γάλα καρύδας και συνέχισε το βράσιμο για μόνο δύο λεπτά. Στην συνέχεια, βάλε το ρύζιστο ψυγείο για λίγη ώρα για να κρυώσει και μετά φάτο.
Διαβάστε περισσότερα στο www. y-olo.gr
