Gossipstory.gr
Γεύσεις

Πάστα του κήπου!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 3 μελιτζάνες
  • 7 κολοκυθάκια
  • 2 ντομάτες
  • 3 κρεμμύδια
  • 2 πιπεριές
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • κομματάκια λιαστής ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαιντανό
  • βασιλικό
  • 1 κύβο βοδινό
  • παρμεζάνα
  • 500γρ ζυμαρικά

Πώς το κάνουμε:
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά.
Σε ένα τηγάνι ή γουόκ σωτάρετε τα κρεμμύδια, και μετά προσθέστε τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια, τις ντομάτες και τις πιπεριές.
Ταυτόχρονα, βράστε ζυμαρικά της επιλογής σας.
Σε ένα μπλεντεράκι βάλτε μισό ποτήρι βραστό νερό, τον κύβο βοδινού, τον μαιντανό και τον βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Ανακατέψτε και μετά προσθέστε το μείγμα στο γουόκ.
Προσθέστε τα ζυμαρικά στο γουόκ να πάρουν χρώμα και τους χυμούς από τα λαχανικά. Προσθέστε και τη λιαστή ντομάτα στο τέλος. Ανακατέψτε για πέντε λεπτά.
Γαρνίρετε με παρμεζάνα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Τα ζυμαρικά μήν τα βράσετε πολύ. Ας είναι λίγο σκληρά όταν θα τα βάλετε στο γουόκ. Θα αποροφήσουν τους χυμούς αργότερα και θα μαλακώσουν.

πηγή: syntagesthspareas.gr

Related posts

Αλμυρή πατσαβουρόπιτα με τυριά και αλλαντικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Era: Ένα καινοτόμο concept από τον Αντώνη Κρασσά!

Αναστάσης Δαφνής

Light caesar salad από τον Άκη Πετρετζίκη!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live