Για εσάς που θέλετε κάτι ελαφρύ…
Υλικά:
500 ml φρέσκα κρέμα
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ γιαούρτι κανονικό
2 φλυντζάνια ζάχαρη
2 φλυντζάνια νερό ζεστό
2 φακελάκια βανίλια
2 φακελάκια ζελατίνη
1 βάζο μαρμελάδα φράουλας
Προετοιμασία:
Διαλύουμε στο νερό τη ζελατίνη και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ τη φρέσκια κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγύ.
Ανακατεύουμε τη διαλυμένη ζελατίνη με τη ζάχαρη, τα γιαούρτια και τη βανίλια.
Προσθέτουμε και τη φρέσκια κρέμα ανακατεύοντας με μεταλλικό κουτάλι για να μην ξεφουσκώσει
Βάζουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και βάζουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να πήξει.
Βάζουμε από πάνω τη μαρμελάδα και σερβίρουμε.