Gossipstory.gr
Γεύσεις

Ό,τι πιο καλοκαιρινό: Στραπατσάδα ή Καγιανάς

Καλοκαιρινή ομελέτα μέσα σε ελάχιστο χρόνο με τα λαχανικά που έχετε στο σπίτι.

Υλικά: 

2 κιλά ντομάτες ώριμες και γλυκές.
60 γραμμάρια ελαιόλαδο
200 γραμμάρια τυρί φέτα
5 αυγά
Αλάτι, Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία:

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Τα αφήνουμε στη φωτιά όση ώρα χρειάζεται μέχρι να μαραθούν.Αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε.Τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι, σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν και σερβίρουμε.

Διαβάστε επίσης:

Ένα cocktail για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού

Related posts

Κλασική Μαρμελάδα βερίκοκο (3 μόνο υλικά)

Αναστάσης Δαφνής

Μίνι κεμπάπ με σουσάμι, ταχίνι και ντιπ γιαουρτιού

supervisor

Κάνε την κάθε σου στιγμή ξεχωριστή, απολαμβάνοντας τον πιο κρεμώδη καφέ Espresso Portioli!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live