Καλοκαιρινή ομελέτα μέσα σε ελάχιστο χρόνο με τα λαχανικά που έχετε στο σπίτι.
Υλικά:
2 κιλά ντομάτες ώριμες και γλυκές.
60 γραμμάρια ελαιόλαδο
200 γραμμάρια τυρί φέτα
5 αυγά
Αλάτι, Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία:
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Τα αφήνουμε στη φωτιά όση ώρα χρειάζεται μέχρι να μαραθούν.Αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε.Τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι, σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν και σερβίρουμε.
Διαβάστε επίσης:
