Gossipstory.gr
Γεύσεις

Μπρουσκέτα με ψητό κολοκυθάκι και άνηθο

Μια καλοκαιρινή δροσερή και εύκολη συνταγή με λίγες θερμίδες!

Υλικά:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

4 μέτρια κολοκυθάκια

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν τις αλείφουμε με το σκόρδο.

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια εγκάρσια και τα περνάμε από το σχαροτήγανο για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, να μαλακώσουν και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Σερβίρουμε βάζοντας τα ψημένα κολοκυθάκια επάνω στα φρυγανισμένα ψωμάκια περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Πατατοσαλάτα με δαμάσκηνα

supervisor

Σπιτική νόστιμη γαλατόπιτα!

supervisor

Το απόλυτο Red Velvet Cake

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live