Είναι έθνικ, μαγειρεύεται εύκολα και δεν κοστίζει πολύ!
Υλικά:
λίγη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100 γραμ. τυρί κρέμα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
ζωμός κοτόπουλο (σε κύβο)
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
600 γραμ. φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια
Εκτέλεση:
Περάστε τα κομμάτια κοτόπουλου στα καλαμάκια. Αλατίστε ελαφρώς τα σουβλάκια. Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τσιγαρίστε την κόκκινη πιπεριά και το σκόρδο μέσα σε ελάχιστο λάδι. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το τυρί κρέμα και ανακατέψτε ομοιόμορφα το φαγητό. Σερβίρετε τα σουβλάκια μαζί με πιλάφι και της σος στο πλάι!
Διαβάστε επίσης:
Σπιτικά πατατάκια με καπνιστή πάπρικα και ντίπ κρεμμυδιού