Η κατανάλωση καυτερών φαγητών φαίνεται να απομακρύνει τον κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Ωστόσο δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο γιατί συμβαίνει αυτό.
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, όπου συμμετείχαν Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες στο στόχαστρο βρέθηκαν τα πικάντικα φαγητά τα οποία διακρίνονται για τις ποσότητεςμπαχαρικών που περιέχουν, όπως είναι το κάρι, οι καυτερές πιπεριές, το πιπέρι κ.ά. και το κατά πόσο αυτά συμβάλλουν στην επέκταση της μακροζωίας και την αποτροπή του πρόωρου θανάτου.
Διαβάστε περισσότερα στο: www.paraskhnio.gr