Τι χρειαζόμαστε:
- 3 μεγάλες μπανάνες λιωμένες
- 3/4 κούπας ζάχαρη
- 1 αβγό
- 1/3 κούπας μαργαρίνη λιωμένη (80γρ.)
- 1 1/2 κούπας αλεύρι
- 1 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα
- 1/4 κ.γ. αλάτι
Πώς το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι.
- Σε άλλο μπώλ χτυπάμε τη ζάχαρη με το αυγό και τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε και τις μπανάνες.
- Ρίχνουμε το αλεύρι στο μείγμα της μπανάνας και ανακατεύουμε ίσα ίσα να αναμειχθούν τα υλικά μας.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένες – αλευρωμένες θήκες για μάφινς ή σε χάρτινες θηκούλες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
πηγή: food.com
