Είναι ένας από τους σεφ που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της γαστρονομίας, ασχέτως αν ειδικεύεται στο ψάρι, όπου και αυτό τον καθιέρωσε ως σεφ.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τους διάσημους πελάτες του και όχι μόνο:
«Το φαγητό είναι μια ευχάριστη διαδικασία και κατά κανόνα οι πελάτες έρχονται στο εστιατόριο για να χαλαρώσουν , αφήνοντας απ’ έξω για λίγο την επαγγελματική τους ιδιότητα. Σε ένα δείπνο οι άνθρωποι αποσυμπιέζονται και έρχονται πιο κοντά. Θυμάμαι πόσο γλυκός ήταν ο Νέλσον Μαντέλα όταν έφαγε σε εμάς αλλά και η Αμάλ Αλαμουντίν πριν από λίγες μέρες, η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κουζίνα μας, που είναι μέρος του πολιτισμού μας»,
Ο σεφ συνέχισε λέγοντας:
«Ετοιμάσαμε για χάρη της έναν συνδυασμό πιάτων προκειμένου να έχει μια σφαιρική άποψη για το ελληνικό γκουρμέ. Της προσφέραμε αχινοσαλάτα και στη συνέχεια λαβράκι καρπάτσο, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας. Η Αμάλ ενθουσιάστηκε τόσο πολύ ώστε στο τέλος και χωρίς να της το ζητήσουμε έβγαλε την πένα της και έγραψε τις εντυπώσεις της στο βιβλίο πελατών»
