Για απαιτητικούς!
Υλικά:
- 4 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
- 3 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λεπτοκομμένη
- 1 κ.γ. ξηρός μαϊντανός
- πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
Πλένουμε τα ψάρια με νερό και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί.
Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και με βούτυρο.
Πασπαλίζουμε σκόρδο, μαϊντανό και πιπέρι.
Ψήνουμε μέχρι το ψάρι να είναι λευκό για 30 περίπου λεπτά.