Gossipstory.gr
Γεύσεις

Κοτόπουλο με μανιτάρια και σάλτσα philadelphia

Ας δοκιμάσουμε ένα μεσημεριανό με ξεχωριστές πινελιές  philadelphia :

Υλικά (3-4 μερίδες):
500-600 γρ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλετάκια
200 γρ τυρί philadelphia light
1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα
2 φλιτζανάκια του καφέ γάλα εβαπορέ
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε και κόβουμε το στήθος σε μικρά φιλέτα.Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο νερό μέχρι να ασπρίσουν.

2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο,τα μανιτάρια,αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρουν χρώμα

3. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, το τυρί και την μουστάρδα βράζουμε για 2′ ανακατεύοντας μέχρι να γίνει σάλτσα.

4. Περιχύνουμε το κοτόπουλο με την σάλτσα μας και αφήνουμε ελάχιστα μέχρι να δέσει η σάλτσα στο κοτόπουλο.

5. Σερβίρουμε το κοτόπουλο ζεστό συνοδεύοντας με φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή ένα ωραίο ρυζάκι.

 

Πηγή:oreksinaxeis.blogspot.gr

Related posts

Συνόδευσε τα κρεατικά με την αυθεντική Jack Daniel’s sauce

Αναστάσης Δαφνής

Μοσχάρι φιλέτο πιπεράτο

editor

Βασιλόπιτα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live