Gossipstory.gr
Γεύσεις

Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)

Τι χρειαζόμαστε:

  • 750gr μπισκότα πτι μπερ
  • 1μισο φλυτζ τσαγιού άχνη
  • 2 κουτ σ. κακαο
  • 125 γρ μαργαρίνη
  • 1 φλυτζ καφε λικερ
  • 2 φλυτζ τσ. γαλα
  • 2 κροκους αβγων

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη ζαχαρη.
  2. Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
  3. Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
  4. Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
  5. Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι έτοιμο.

Πηγή: sintagespareas.gr

Related posts

Ειδικό μενού, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη!

Γιάννης Μαυρίδης

Εύκολη κρύα πατατοσαλάτα

Αναστάσης Δαφνής

Πιτάκια γεμιστά με πραλίνα και μπανάνα

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live