Τι χρειαζόμαστε
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 κ.γ. baking powder
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. κανέλα ή 1/2 κ.γ. μίγμα για γλυκά
- 150 γρ. ζάχαρη
- 1 βαζάκι πουρέ μήλου (360 γρ.)
- 400 ml κρέμα καρύδας
- 100 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο
Πώς το κάνουμε:
- Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη μαζί με τον πουρέ μήλου και την κρέμα καρύδας για 2-3 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα.
- Προσθέτουμε το baking powder, το αλάτι, την κανέλα και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε τη ζύμη σε στενόμακρη φόρμα (με λαδόκολλα στον πάτο) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 45 λεπτά.
Πηγή: sintagespareas.gr