Φτιάξε την πιο γρήγορη, εύκολη και καλοκαιρινή σαλάτα συνδυάζοντας πεπόνι και φέτα!
Υλικά για 4 μερίδες
- 1 πεπόνι
- 150 gr. φέτα
- 2-3 φύλλα μέντα
Οδηγίες
Βάζουμε το πεπόνι στο ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και κρατάμε την σάρκα σε ένα μπολ.
Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλογικά με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπόνια.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένη μέντα και σερβίρουμε την σαλάτα δροσερή!
Διαβάστε επίσης:
Θα μείνεις μέσα; Φτιάξε Pina Colada