Gossipstory.gr
Ταξίδια

Η υψηλή γαστρονομία Διεθνούς επιπέδου συναντά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο Gastronomy Project στο ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο

Οι λάτρεις της γαστρονομίας αναδεικνύουν το ανανεωμένο Gastronomy Project στο Bill & Coo για μια ακόμη χρονιά ως το hot spot του νησιού.

Από το 2007 προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε μια προνομιακή θέση με μαγευτική θέα στο Αιγαίο, μόλις λίγα λεπτά μακριά από την καρδιά της πόλης της Μυκόνου. Οι γευστικές εκπλήξεις που με δεξιότητα υπογράφει ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης, θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους. Η χρήση φρέσκων και εποχικών πρώτων υλών, με έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μετην χρήση διεθνών τεχνικών εκτέλεσης, απογειώνουν όλες τις αισθήσεις. Η γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνεται αρμονικά με την πλήρως ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα εντυπωσιακά κοκτέιλ του Bar Manager Παναγιώτη Ζωητού που προσφέρονται  σε έναν λιτά αρχιτεκτονικό χώρο ολοκληρώνοντας το μαγευτικό τοπίο για απολαυστικές βραδιές.

Related posts

Τα 5 πράγματα που αξίζει να δείτε στη Μονεμβασιά

supervisor

Tα 15 ελληνικά νησιά που προτείνουν για το 2024 οι βρετανικοί Times

Γιάννης Μαυρίδης

Εσθονία: Μια χώρα χωρίς προβλήματα;

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live