Ξεκινώντας τη διατροφική επάνοδο μετά τις γιορτές, δεν μπορείς να πας κατευθείαν στα νερόβραστα και τα άγευστα σαλατικά! Χρειάζεται μια μέση οδός!
Για το λόγο αυτό, εγώ παίρνω το πιο μεγάλο πιάτο της κουζίνας μου και το γεμίζω με κάθε είδος σαλάτας που έχω στο ψυγείο μου! Φτιάχνω ένα πιάτο με πολύ χρώμα και πολύ ένταση στις γεύσεις, ενώ για υδατάνθρακα βάζω baby πατάτες που έχω ψήσει στο slow cooker σε χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
Διαβάστε την συνέχεια στο: coolartisan.gr
