Gossipstory.gr
Γεύσεις

Γρήγορη παέγια

Αξιοποιήστε τα περισσεύματα του κοτόπουλου ή της γαλοπούλας και φτιάξτε σε πολύ λίγο χρόνο μια πεντανόστιμη παέγια

Υλικά

4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 φλ. κονκασέ
2 φλ. ρύζι
4 φλ. ζωμό κότας
2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη
αλάτι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για την εύκολη παέγια με κοτόπουλο, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20′.

Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος. Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.

Πηγή:argiro.gr

Related posts

Ρυζόγαλο χωρίς λακτόζη με καστανό ρύζι

supervisor

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ

editor

Σουφλέ σοκολάτας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live