Οι γρανίτες με αλκοόλ αποτελούν ιδανική λύση για τις ζεστές μέρες που έρχονται.
Υλικά:
1 ροδάκινο κομμένο σε φέτες
4 φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 μεζούρα βότκα
1 μεζούρα λικέρ cointreau
Εκτέλεση:
Σε ένα multi, ανακατέψτε καλά τον χυμό, τo ροδάκινo, 2 φράουλες, τη βότκα και το λικέρ.
Αφαιρέστε τον αφρό που έχει δημιουργηθεί. Γεμίστε τα καλούπια με το μείγμα. Ψιλοκόψτε τις υπόλοιπες φράουλες. Τοποθετήστε τα καλούπια στην κατάψυξη για μια ώρα και στη συνέχεια προσθέστε ένα ξυλάκι στη βάση του καθενός.
Παγώστε τα για μια μέρα περίπου.
Διαβάστε επίσης:
