Gossipstory.gr
Γεύσεις

Γαριδοσουβλάκια

Για αυτούς που δεν αρνούνται το σουβλάκι ούτε μέρα, προτείνουμε:

Τι χρειαζόμαστε:
• 16 μεσαίες γαρίδες (καθαρισμένες και ξεφλουδισμένες)
• 1 φλιτζάνι καλαμπόκι
• 1 μεσαίο κολοκυθάκι
• 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα πέστο
• 1 φλιτζάνι μικρα ντοματάκια
• ξυλάκια για σουβλάκι
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• 1/4 φλυτζανιού φρέσκο βασιλικό
Πώς το κάνουμε:
1. Βούτα τα ξυλάκια σε νερό για 20 λεπτά. Στο μεταξύ, ανακάτεψε τις γαρίδες με σάλτσα πέστο και άσε να κάτσει για 15 λεπτα.
2. Κόψε τις πιπεριές ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σόταρε τις πιπεριές, το καλαμπόκι και τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν. Πρόσθεσε μετά τις ντοματες και σόταρε για άλλα 3 λεπτά. Kλείσε τη φωτιά και πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και βασιλικό.
3. Πέρνα τις γαρίδες στα ξυλάκια και ψήσε στο γκριλ για 2 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να γίνουν ροζ και να σκληρύνουν. Σέρβιρε τα με το μείγμα καλαμποκιού.

Πηγή: sintagespareas.gr

Related posts

Σπιτική λεμονάδα με μέλι και δυόσμο

Γιάννης Μαυρίδης

Κοτόπιτα με μανιτάρια αλά κρεμ

Γιάννης Μαυρίδης

Πίτα με ανθότυρο

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live