Με θερμίδες…ΜΗΔΕΝ!
Υλικά:
- 3 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ.αλάτι
- ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 3 μέτριου μεγέθους αγγούρια κομμένα σε λεπτές φετες
- ½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κοφτή κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθo
- ¼ φλ. τριμμένη φέτα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, ½ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι.
Προσθέτουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, ρίχνουμε λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι.
