Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Υλικά για τη βάση:
160 γρ. μαργαρίνη,
25 γρ. κακάο,
140 γρ. αλεύρι ολικής,
110 γρ. καστανή ζάχαρη,
100 γρ. ινδοκάρυδο,
½ κ.γ μπέικιν πάουντερ.
Για την κρέμα:
150 γρ. Violife creamy original,
50 γρ. κρέμα καρύδας,
30 γρ. ζάχαρη καστανή,
1 μπανάνα, 1 βανίλια.
Για την σαντιγί:
150 γρ. Violife creamy original,
50 γρ. κρέμα καρύδας.
Για την σάλτσα σοκολάτας:
150 γρ. Violife cocospread,
100 γρ. κρέμα καρύδας