Gossipstory.gr
Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα δώρα που θα φέρει το 2016 σε κάθε ζώδιο!

Πριν ξεκινήσω αυτό το αστρολογικό θέμα, θα ήθελα να κάνω ένα πρόλογο που τον θεωρώ απαραίτητο για τη δύσκολη αυτήν περίοδο που ζούμε.

Το 2016 θα είναι η τελευταία χρονιά ενός παγκόσμιου κύκλου όπου ο κόσμος βρίσκεται σε μια αναστάτωση από κάθε άποψη. Κλείνει λοιπόν αυτός ο κύκλος όπου θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε το εμφανές που το σύμπαν μας δείχνει. Η πνευματική αναγέννηση θα είναι ο σπόρος που θα βγάλει τον κόσμο από αυτή την σκόπελο που φλέγεται από παντού.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα δούμε όλοι μας ότι οι καταστάσεις θα μας ωθούν να ολοκληρώσουμε ό,τι εκκρεμεί, ώστε να προχωρήσουμε με δύναμη στη νέα πραγματικότητα που μας περιμένει. Ολοκληρώνοντας θέλω να επισημάνω ότι όσο και δύσκολη να είναι μια χρονική περίοδος, πάντα θα υπάρχουν σπίθες ευκαιριών για ένα καλύτερο αύριο. Αυτές λοιπόν να τις αναζωπυρώσουμε, για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να φωτίσουμε το πνεύμα μας.

Κριός
Τα δώρα που θα πάρετε το 2016 είναι πρώτα η πνευματική σας αναγέννηση. Θα σταθεροποιηθούν θέματα με σπουδές, πνευματικές εργασίες και εκμάθηση σε ότι δεν είχατε ολοκληρώσει κατά το παρελθόν. Ωριμότητα στις σκέψεις και την κρίση σας. Τέλος θα μπορέσετε μετά τον Σεπτέμβριο να δώσετε νόημα στην προσωπική σας ζωή.

Ταύρος
Η χρονιά θα σας δώσει την προοπτική να νιώσετε τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν θα σας στείλει ανοικτούς δρόμους που οδηγούν σε σχέσεις που βλέπουν με σταθερότητα το μέλλον. Επίσης, θέματα εργασιακά θα έρθουν στο προσκήνιο με τη μορφή ξαφνικής ευκαιρίας, που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

Δίδυμοι
Την χρονιά αυτή θα απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και δεν έχουν κανένα χώρο στη ζωή σας. Το παρελθόν θα έρχεται κάποια στιγμή για να σας δείχνει την σωστή πορεία που θα πρέπει να πάρετε. Η οικογένεια θα αποδειχθεί ένα μεγάλο στήριγμα, ενώ από τον Σεπτέμβριο ο έρωτας επιστρέφει στην ζωή σας.

Καρκίνος
Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται δίπλα σας, θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξελειχθείτε ψυχικά. Οι σχέσεις θα γίνουν οι δάσκαλοι σας για να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο που θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Από τον Σεπτέμβριο οι συνθήκες θα είναι αρκετά κατάλληλες ώστε να σκεφτείτε την ουσιαστική ένωση με τον/τη σύντροφό σας.

Λέων
Η ερωτική σας ζωή αποκτά νόημα. Οι σχέσεις δεν θα είναι πλέον ρηχές και λίγες, θα έχουν ουσία και προοπτική, ενώ μέσα από αυτές θα  αντλείτε χαρά κι εμπιστοσύνη. Οικονομικά θέματα θα βελτιωθούν με σωστούς χειρισμούς κι ίσως υπάρξουν νέες πηγές εισοδημάτων που θα σας δώσουν καινούριες προοπτικές. Επιτυχίες μέσα από ταξίδια και σπουδές.

Παρθένος
Η προσωπική και συναισθηματική αναζήτηση, μέσα από απαραίτητες διακυμάνσεις, θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Οι σχέσεις σας αποκτούν νόημα και το 2016 είναι μια κομβική χρονιά για την προσωπική σας προβολή. Θα λάμψετε όπου και να βρίσκεστε και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και νέους ρόλους που κατά το παρελθόν φοβόσασταν.

Ζυγός
Το 2016 είναι η χρονική περίοδος που θα δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο εσωτερική και ψυχική διαδικασία. Αυτό θα σας κάνει να γνωρίσετε καλύτερα το στίγμα σας και την ουσιαστική τοποθέτηση σας μέσα στη ζωή. Οι σχέσεις σας σε οποιαδήποτε μορφή, θα αποκτήσουν βαρύτητα και θα απαλλαγείτε από ότι δεν σας ηρεμεί σωματικά και ψυχικά.

Σκορπιός
Τώρα που έχετε απαλλαγεί από τα πιο δύσκολα, η νέα χρονιά θα σας φέρει ηρεμία σε προσωπικό επίπεδο. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα είναι επιτυχημένες και μάλιστα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα νέο εργασιακό πλαίσιο που θα είναι σε θέση να σας παρουσιάσει με πιο συμπαγή και σημαντικό ρόλο προς το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Το 2016 θα χτίσει το μέλλον σας πάνω σε απόλυτα γερές βάσεις. Η ζωή σας θα αλλάξει μέσα από αναγεννησιακές διαδικασίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την εικόνα σας στο κοινωνικό περιβάλλον που ζείτε. Προς το τέλος αυτής της χρονιάς θα έχετε αποκτήσει νέους συμμάχους και θα μπορείτε να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας.

Αιγόκερως
Η νέα χρονιά θα σας φέρει εύνοια σε επαγγελματικά θέματα. Θα μπορέσετε να οργανώσετε το έδαφος για μία μελλοντική εξέλιξη της καριέρας σας και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Επίσης, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για ταξίδια, σπουδές και επαφές με νέες κουλτούρες.

Υδροχόος
Το 2016 είναι μία ήρεμη χρονιά μετάβασης. Θα υπάρξουν πολλές μικρές και μεγάλες ευκαιρίες που με έναν απλό τρόπο χωρίς μεγάλη προσπάθεια από σας, θα αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Τα οικονομικά θα έχουν μια άνθηση, αλλά κι αυτή θα έχει τη μορφή της ήπιας διαδικασίας. Το Φθινόπωρο θα απαλλαγείτε από βάρη χρόνων.

Ιχθύες
Τα δώρα του 2016 είναι σημαντικά, ιδίως το πρώτο οκτάμηνο. Θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα μπορέσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές τις σχέσεις σας. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δώσει φτερά την στιγμή που θα νιώθετε απογοήτευση. Σημαντικές επιτυχείς αποφάσεις θα πάρετε για την προσωπική σας ζωή.

Αλεξάνδρα Καρτά

Related posts

Ναόμι Γουότς: Χώρισε έπειτα από 11 χρόνια σχέσης

supervisor

Ποιο ζευγάρι συναντήσαμε στο «Φάντασμα της Όπερας»;

editor

Portioli ο καφές με το διαφορετικό άρωμα και την ντελικάτη γεύση

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live