Μια γρήγορη, νόστιμη και υγιεινή λιχουδιά!
Υλικά
αλάτι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίστε τις αγκινάρες.
Τις τηγανίζετε βρασμένες ή ωμές ανάλογα με το αν τις προτιμάτε μαλακές ή πιο τραγανές.
Αν τις τηγανίσετε βρασμένες, κόψτε τες στη μέση και βράστε τες σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Μετά τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.
Αν δεν τις βράσετε καθόλου, τις κόβετε στη μέση, σε φέτες ή στα 8. Αλατίζετε το αλεύρι, τις αλευρώνετε (αν θέλετε τις περνάτε και από αβγό) και τις τηγανίζετε.
Καλή όρεξη!