Σου περίσσεψε ψωμί και δεν ξέρεις πώς να το αξιοποιήσεις την επόμενη μέρα;
Υλικά:
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
Χθεσινό ψωμί
Διαδικασία:
Κόψε σε φέτες το ψωμί. Ανακάτεψε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Άπλωσε το μείγμα επάνω στις φέτες ψωμιού, τύλιξε τες σε αλουμινόχαρτο και βάλε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήσε τα ψωμάκια σου για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα!
Διαβάστε επίσης:
