Υλικά
- 1 μελιτζάνα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μέτρια ντομάτα ψιλοκομμένη
- 250 γρ τυρί φέτα ή κεφαλοτύρι
- 3 κσουπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι
Συνταγή
Ψήνουμε την μελιτζάνα στα κάρβουνα ή στον φούρνο μας αφού την έχουμε τρυπήσει πρώτα ( αυτό το κάνουμε για να μην σκάσει).
Μόλις είναι έτοιμη την ανοίγουμε από την μια την πλευρά με ένα πιρούνι και την αλατίζουμε.
Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι,τη ντομάτα
το τυρί και τον μαϊντανό .
το αλατοπιπερωνουμε και το περιχύνουμε με λαδί. Σερβίρουμε.
Υ.Γ: Αν βάλετε μόνο κεφαλοτύρι όπως έκανα εγώ βάλτε τη μελιτζάνα λίγο στο φούρνο να λιώσει το κεφαλοτύρι.
