Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Συστατικά
250 γρ. φουντούκια
300 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
40 γρ. cranberries
50 γρ. ινδοκάρυδο
80 γρ. μαργαρίνη
50 γρ. μέλι
2 κ.σ. κακάο
Για τη σύνθεση
100 γρ. χαλβάς με ταχίνι, βανίλιας
30 γρ. φουντούκια
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε τα φουντούκια και χτυπάμε για να γίνουν τρίμμα.
Προσθέτουμε τα δαμάσκηνα, τα cranberries, το ινδοκάρυδο, τη μαργαρίνη κομμένη σε κομμάτια, το μέλι, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να δέσει το μείγμα.
Απλώνουμε μεμβράνη σε μια φόρμα 10×35 εκ. και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε πάνω από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με τα φουντούκια και καλύπτουμε με μεμβράνη.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες να σφίξει.
Κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε.
Πηγή: akispetretzikis.com