Πανεύκολο και έτοιμο μέσα σε 15 λεπτά!
Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. θυμάρι
2 σκ. σκόρδο
250 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
200 γρ. κρέμα γάλακτος
Για το σερβίρισμα
πουρέ πατάτας
αγγουράκι τουρσί
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Απλώνουμε στις μπριζόλες ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε θυμάρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και σοτάρουμε τις μπριζόλες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί τελείως.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε με το καπάκι. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με τον πουρέ, το αγγουράκι τουρσί, ρίγανη και θυμάρι.
Πηγή:akispetretzikis.com