Gossipstory.gr
Γεύσεις

Λεμονάτο φιλέτο ψαριού

Για απαιτητικούς!

Υλικά:

  • 4 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
  • 3 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λεπτοκομμένη
  • 1 κ.γ. ξηρός μαϊντανός
  • πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί.

Πλένουμε τα ψάρια με νερό και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.

Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί.

Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και με βούτυρο.

Πασπαλίζουμε σκόρδο, μαϊντανό και πιπέρι.

Ψήνουμε μέχρι το ψάρι να είναι λευκό για 30 περίπου λεπτά.

Related posts

Βραδιά γευσιγνωσίας στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του NATU Restaurant από την ομάδα του Crudo

Αναστάσης Δαφνής

Απίθανο: Καλαμάρι γεμιστό με κουκουνάρι

supervisor

Kοτόπουλο με αβοκάντο και κους κους

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live