Gossipstory.gr
Γεύσεις

Μπρουσκέτα με ψητό κολοκυθάκι και άνηθο

Μια καλοκαιρινή δροσερή και εύκολη συνταγή με λίγες θερμίδες!

Υλικά:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

4 μέτρια κολοκυθάκια

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν τις αλείφουμε με το σκόρδο.

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια εγκάρσια και τα περνάμε από το σχαροτήγανο για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, να μαλακώσουν και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Σερβίρουμε βάζοντας τα ψημένα κολοκυθάκια επάνω στα φρυγανισμένα ψωμάκια περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Veggie μενού για θωράκιση του ανοσοποιητικού

Γιάννης Μαυρίδης

Αυγά μάτια με τοματίνια και κρέμα βαλσαμικού στον φούρνο

Γιάννης Μαυρίδης

Πίτα σοκολάτας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live