Μία σαλάτα με συνδυασμό γεύσεων την οποία φτιάχνω για βραδινό μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο.
Εύκολη γρήγορη και άκρως καλοκαιρινή. Δοκιμάστε την, είναι απίθανη!!!
Υλικά:
- 2 ποτήρια μικρή ρόκα
- 1 μαρούλι ρόσσο ή σγουρό
- 1/4 ή 1/2 αβοκάντο σε φέτες
- 1/4 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1/4 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
- 8-10 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
- 6 στικς καβουρόψιχας (crab sticks)
- 1/2 ποτήρι βρασμένο καλαμπόκι
Για το ντρέσινγκ:
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από το αβοκάντο.
- Προσθέστε τα στικς καβουρόψιχας σε λωρίδες ή αν επιθυμείτε σε κυβάκια κομμένα. Προσθέστε επίσης το καλαμπόκι.
- Ετοιμάστε το ντρέσινγκ και τοποθετήστε το για 1/2 ώρα στο ψυγείο να παγώσει.
- Βάλτε το ντρέσινγκ στη σαλάτα λίγα λεπτά πριν σερβίρετε και ανακατέψτε καλά.
- Τέλος, απλώστε από πάνω τις φέτες από το αβοκάντο!!!
