Gossipstory.gr
Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Η γνωριμία της με τον Τανιμανίδη και η απόφαση της να ασχοληθεί με την τηλεόραση! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μέσα μου το θεώρησα άδικο γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση, κάνω τα πρώτα μου βήματα…”

Η Χριστίνα Μπόμπα την Κυριακή (20.10) φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φέτος έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση αφού είναι η παρουσιάστρια του “The Voice”.

Η καλλονή μελαχρινή μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή και τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και για τις επιλογές στις ζωής στα επαγγελματικά αλλά και για τα άσχημα σχόλια όπου διαβάζει.

«Το Instagram το δικό μου, είναι το εργαλείο για να επικοινωνώ με τον κόσμο στο οποίο έχω τις συνεργασίες μου και σε αυτό που θέλω να μοιράσω τα μηνύματα για τη ζωή, το κομμάτι του ταξιδιού, το κομμάτι της υγιεινής ζωής. Έχω κάποιους πυλώνες που είμαι εγώ και τους επικοινωνώ και στον κόσμο. Εκεί όταν παίρνω αρνητικά σχόλια δεν τα διαγράφω, αλλά προσπαθώ να δω που έχουν δίκιο.

Όταν όμως βλέπω σχόλια που δεν είναι αρνητικά αλλά κακόβουλα, όχι μόνο τα διαγράφω αλλά μπλοκάρω και τον λογαριασμό γιατί θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου. Δεν θέλω να προβληματίζομαι με το τι λέει κάποιος κακός που κάθεται πίσω από το κινητό. Ένα κακό σχόλιο που έχει βάση θα το διαβάσω. Κάποιες φορές μπορεί να στείλω και μήνυμα σε αυτόν που το έγραψε. Την κριτική την δέχομαι. Είναι και ένα τίμημα που πληρώνεις όταν εκτίθεσαι. Το έζησα και στο The Voice. Έζησα σχόλια πολλά.

Στην αρχή μου είπαν πως έγινε στο twitter χαμός.  Δεν τα διάβασα αμέσως, τα διάβασα αργότερα. Όταν μου έλεγαν ότι γίνεται χαμός, το έβαζα μέσα μου γιατί δεν ήξερα τι λένε. Πέρασε ένα διάστημα που με έτρωγε λίγο και μια μέρα που ήμουν στο studio δεν μπορούσα να λειτουργήσω σωστά και εκεί μίλησα στον αρχισυντάκτη μου και πως με έχει επηρεάσει όλο αυτό.

Μέσα μου το θεώρησα άδικο γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση, κάνω τα πρώτα μου βήματα, μπορεί να μου πηγαίνει να μην μου πηγαίνει, ας δώσουμε λίγο χρόνο πριν αρχίσουμε το βρίσιμο. Μου είπε ο αρχισυντάκτης μου δυο λόγια εμψυχωτικά και από τότε έσβησε για μένα. Μπήκα στο twitter και είδα για την φωνή μου, δεν έχουν ουσία, είναι απλά η κακία. Αυτή είναι η φωνή μου, αυτή είμαι εγώ και περνάω καλά», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Κούρκουλου-Καπότσης: Είναι δέκα μήνες μαζί και είναι φουλ ερωτευμένοι – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Ελληνίδα παρουσιάστρια:”Με υποχρέωσαν να κάνω botox για να μην φαίνομαι νευριασμένη”

supervisor

Μαλού: Σπάνια έξοδος με τον κούκλο σύντροφο της -(φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live