Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Χρανιώτης κατά Μενδώνη: “Να πάτε σπίτι σας” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι…”

Ξεκάθαρη θέση πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης για την στάση της Λίνας Μενδώνη, η οποία δεν εξέφρασε ούτε ένα συγγνώμη στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε στον αέρα:

«Είμαι θυμωμένος και θεωρώ ότι είναι μείζον πολιτικό ζήτημα αλλά όχι κομματικό. Συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα για την ελληνική δικαιοσύνη, υπάρχει απόγνωση των θυμάτων και μια ολιγωρία της δικαιοσύνης που δεν καταλαβαίνω»

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, διάβασε ένα σημείωμα, στο οποίο είχε γράψει κάποιες φράσεις, οι οποίες απευθύνονταν στην Λίνα Μενδώνη:

«Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα κ. Μενδώνη και που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι και ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στη κοινωνία και ειδικά σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής. Όταν η εξαπάτηση είναι προϊόν απερισκεψίας, ολιγωρίας και έχει αντίκτυπο στο πολιτισμό ξεκινάς τη συνέντευξή Τύπου σου με ένα “συγγνώμη”. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κ. Μενδώνη; Αν δεν την ξέρετε μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό. “Να τιμωρηθούν οι δράστες”, είπε η κ. Μενδώνη. Έχετε ιδέα ότι λόγω ολιγωρίας και έλλειψης έρευνας είστε συνυπεύθυνη; Και η τιμωρία σας δεν είναι άλλη από το να απομακρυνθείτε από αυτό το υπουργείο. Δεν ζητάμε ούτε να μπείτε στη φυλακή, ούτε να παραπεμφθείτε στη δικαιοσύνη. Να πάτε σπίτι σας ζητάμε κ. Μενδώνη με μία τεράστια συγγνώμη και μία παραίτηση. Αν γνωρίζατε τις βασικές αρχές του θεάτρου θα γνωρίζατε ότι η υποκριτική τέχνη δεν προϋποθέτει το ψέμα, αλλά την αλήθεια του υποκριτή, την κατάθεση της προσωπικής αλήθειας του που ακουμπά σε έναν φανταστικό κόσμο.

«Προκαλώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλει να παραμείνει η κυρία Μενδώνη στο Υπουργείο να βγει και να το πει. Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να είναι υπέροχη στο υπουργείο Εμπορίου, αλλά στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανη. Είναι πάρα πολύ γενναίο να βγεις έξω και να το παραδεχτείς».

Related posts

Το συγκινητικό αντίο της Κ. Πανταζή στην Ά. Πολλάτου

supervisor

Δεύτερη φορά που το MEGA «αδειάζει» τον Χατζηνικολάου – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

H αφοπλιστική ειλικρίνεια του γιου του Μάρκου! -(video)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live