Gossipstory.gr
Celebrities

Το Μυθικό Πήλιο σημείο συνάντησης καλλιτεχνών

Στο βουνό των Κενταύρων, στο μυθικό Πήλιο περνούν τις διακοπές τους η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα και η Μαρία Καβογιάννη. Το όμορφο Πήλιο, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο για το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, θα λέγαμε ότι μοιάζει με σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών, χάρη στη Μαρία Καβογιάννη, η οποία συχνά – πυκνά φιλοξενεί τους φίλους και γνωστούς της στις Μηλιές.

Η Μαρία Καβογιάννη με την Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της Δανάη Μπάρκα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Πήλιο κάνοντας τις βόλτες τους στον Κισσό, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του ανατολικού Πηλίου. Άλλωστε, οι εξοντωτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας των παραπάνω καλλιτεχνών επιβάλλουν διακοπές σ’ ένα τόσο όμορφο και ήρεμο μέρος.

Οι τρεις κυρίες, λοιπόν, αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα, έκαναν τη βόλτα τους με τα μαγιό και τα παρεό τους και έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα του χωριού.

Related posts

Εβελίνα Παπούλια: Το συγκινητικό μήνυμα για την συνεργασία με την κόρης της στα Madwalk (ΦΩΤΟ)

editor

Πότε επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή;

Αναστάσης Δαφνής

Η Naomi Campbell αποκαλύπτει

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live