Gossipstory.gr
Κοινωνία

Τιμητική βράβευση στο ιστορικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας

Μεγαλειώδης βράβευση του κου Χρήστου Φωκά, μεγάλου ευεργέτη του μουσείου Καποδίστρια στην Κέρκυρα, από τον Ροταριανό Όμιλο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Στο εμβληματικό Corfu Palace στην Κέρκυρα, με την ευκαιρία της αλλαγής ηγεσίας του ομίλου, ο όμιλος αποφάσισε ομόφωνα να βράβευση το Χρήστο Φωκά για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του προς την γενέτειρά του Κέρκυρα. Ο νεοεκλεγής Πρόεδρος του ομίλου, Δημήτριος Μπουζούκης, προσφώνησε τον Ευπατρίδη Ροταριανό συνάδελφο Χρήστο Φωκά με τα παρακάτω λόγια:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή στην πρώτη μου εμφάνιση ως πρόεδρος να μου δίνεται η δυνατότητα να τιμήσω εκ μέρους του Ομίλου μου έναν άνθρωπό όπου έχει κάνει πράξη στο απόλυτο την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία:

Ζει στην Ελβετία, αλλά η καρδιά του είναι στην Κέρκυρα. Σιωπηρά βοηθάει χωρίς δεύτερη σκέψη ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στηρίζει τον Κερκυραϊκό Πολιτισμό. Διαφημίζει τον τόπο του σε όλο τον κόσμο. Έχει μία υπέροχη οικογένεια. Αποτελεί για όλους εμάς τους νεότερους ένα μοναδικό παράδειγμα! Είναι Ροταριανός, βραβευμένος με την ανώτατη διάκριση Paul Harris Fellow. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτήν τη σημαντική προσωπικότητα.

Related posts

Η άγνωστη δικαστική βόμβα του αφορολόγητου!

Αναστάσης Δαφνής

Βίντεο ΣΟΚ: Η στιγμή που ένοπλος σκοτώνει εν ψυχρώ αστυνομικό στο Ντάλας

Αναστάσης Δαφνής

Ο Snuffles έχει δυο μύτες

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live