Gossipstory.gr
Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: “Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι απαντάει στο ενδεχόμενο για τέταρτο παιδί!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στην γνωριμία τους, τη σχέση τους, τον χωρισμό τους, την επανένωση αλλά και τον γάμο τους.

“Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν”, ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όσο για τον αν υπάρχουν σχέδια για τέταρτο παιδί απάντησε: “Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα”.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Αυτή είναι η νέα κούκλα σύντροφος του Δάντη (;)

supervisor

Η Μαριλού Μοράλες ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη! -(φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Λαμπερή τελετή από την Ένωση Γυναικών Πάτρας!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live